Byg i totalentreprise

Idrætshal i totalentreprise med a/s dansk halentreprise:

  • Byggebudget
  • Tilbud og skitsering.
  • Kontrakt  
  • Projektering og myndighedsbehandling.
  • Udførsel og byggeledelse
  • Økonomistyring.
  • Aflevering.

Et firma har ansvaret fra start til slut dette giver bygherren tryghed, overblik og et budget der holder.

Vores byggefaglige kompetencer mikset med Jeres ønsker kan skabe de fremtidige rammer I drømme om. 

I har Idéen vi bygger den!   

 

Byggeprojektet fra A-Å.

1. Fase er den spæde start med 1000 ideer og ønsker. Men uden overblik, vil risikoen for at projektet løber ud i sandet, eller ender i økonomisk uoverskuelighed, være meget stor. Derfor er det vigtigt at der fra starten er sammenhæng mellem ønsker og økonomi. Her kan vi rådgive jer og opsætte byggebudgetter der holder.

2. Fase.  Skitsering og tilbud. På baggrund at de ønsker som du/I har som bygherre, kan vi meget hurtigt leverer skitser og regne en pris, som giver jer et overblik. Vi adskiller os her væsentlig for andre i branchen, idet vi ikke tager betaling for disse ydelser med mindre projektet bliver udført. Dette gør at Du/I som bygherre ikke ender med at bruge alle pengene på dyre skitser som aldrig bliver til noget.

3. Fase.  Finansiering og evt. revidering af projekt.   

4. Fase.  Kontrakt, projektering og myndighedsbehandling. Når finansiering er på plads og kontrakten er underskrevet, tager vi os af alt papirarbejdet, projektering på egen tegnestue og myndighedsbehandlingen, kort sagt det eneste I skal koncentrer jer om er, at se byggeriet tage form.

5. Fase.   Udførsel med bygge og økonomistyring. Vi tager os af alt det praktiske vedr. byggeledelse og økonomistyring og kvalitetssikring. Det eneste I skal, er at se et byggeri der følger tid, Økonomi og kvalitet. 

6. Fase.  Aflevering og Ibrugtagelse.   

Uanset hvilken fase jeres projekt er i kan, vi hjælpe jer videre med, at realisere jeres drømme.